RENOVATIE ‘JAREN 30 WONING – VOORSCHOTEN

Verbouwing van een jaren 30 woning: Van sloop tot droomhuis!

Een oud huis renoveren kan een uitdagende taak zijn, vooral als het gaat om een jaren 30 woning. Maar met de juiste professionals aan jouw zijde kan het proces van slopen tot bouwen tot uitbouw uiteindelijk resulteren in een prachtig droomhuis!

Onze klant wilde een totale renovatie van hun oude jaren 30 woning. Het was een project dat om precisie en oog voor detail vroeg, maar we wisten precies hoe we dit moesten aanpakken.

Het project begon met het slopen van de oude delen van het huis die niet meer bruikbaar waren. Daarna kwamen de bouwfase, waarbij we een aanbouw hebben gemaakt, nieuwe wanden plaatsten en onder andere de vloerverwarming installeerden. We zorgden ervoor dat we elk detail nauwkeurig in de gaten hielden om ervoor te zorgen dat alles perfect verliep.

Toen we eenmaal de basis hadden gelegd, konden we beginnen met de uitbouw en de badkamer renovatie. Hierbij werd gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en materialen, zodat de klant van alle moderne gemakken kon genieten.

Na weken van hard werken en een strakke planning was de verbouwing eindelijk voltooid. En het resultaat was spectaculair! De klant was ontzettend blij met hun vernieuwde jaren 30 woning en de perfectie waarmee alles was uitgevoerd.

Bij dit soort projecten komt het echt aan op de kwaliteit van de professionals die je kiest. En we zijn trots om te zeggen dat we alles hebben gedaan wat nodig was om ervoor te zorgen dat onze klant precies kreeg wat ze wilden – een prachtig droomhuis!

Overtuigd? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vul dan onderstaand formulier in: