Kozijnen, deuren en ramen - Rumling Bouw uw partner

Rumling Bouw kan uw volledige verbouwing voor haar rekening nemen, uw woning of bedrijfspand onderhouden of een dakkapel plaatsen.

Onze diensten zijn bijzonder uitgebreid en wij hebben door jarenlange ervaring een uitgebreide expertise op tal van gebieden. Zo kunnen wij voor u alle soorten kozijnen plaatsen, vervangen of repareren en alle soorten glas leveren en plaatsen. Isolatieglas, dubbel glas of veiligheidsglas, wat u ook wilt, Rumling Bouw plaatst alle soorten glas. Ook voor deuren in alle soorten en maten kunt u terecht bij Rumling Bouw: schuifdeuren, kunststof deuren of deuren van hardhout.

Rumling Bouw is gevestigd in Leiden en bedient de wijde regio. Wij zetten de klant centraal en overleggen met u over kleurkeuze, materiaalkeuze en werkwijze. Naast reparatie en plaatsing van kozijnen, deuren en ramen verzorgen wij uw hang- en sluitwerk, schilderwerk en zijn wij ook gespecialiseerd in het leggen van vloeren of dak vernieuwing. Neem contact op voor informatie of voor het maken van een afspraak.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in:

Laat je inspireren

Renovatie project Leiderdorp – nieuwe badkamer en slaapkamer

Project in Leiden – gemetselde opbouw 2e verdieping

RENOVATIE ‘JAREN 30 WONING – VOORSCHOTEN