Onze diensten

Rumling Bouw is dé specialist op bouwgebied

Voor elke verbouwing groot of klein moet u bij Rumling bouw zijn. Wij kunnen alles naar u wens verbouwen en houden goed contact over de lopende werkzaamheden.

Wilt u uw woning uitbouwen, zodat de kinderen meer speelruimte krijgen? Wij regelen alles voor u, inclusief de aanvraag voor de bouwvergunning.

Rumling bouw heeft een ruim 25 jaar ervaring in het onderhouden van Woningen / bedrijfsruimtes / app.complexen / VVE’S in de wijde omgeving. 

Rumling Bouw levert alle maten dakkapellen, in alle soorten. Wij leveren dakkapellen van zowel kunststof als hoogwaardig hardhout.

Wij vervangen en repareren complete daken. Eventueel ook pannendaken. Wij kunnen uw woning voorzien van nieuwe dakbedekking.

Rumling Bouw verzorgt uw stukadoorswerk van hoge kwaliteit en professionaliteit. Uiteraard is het stucwerk geheel naar uw wensen.

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in schilderwerk. Van muren sauzen tot het verven van diverse houtwerken, uiteraard professioneel! Wij werken uiterst nauwkeurig!

Rumling Bouw heeft ruime ervaring in het maken van badkamers. Wij denken met u mee over de indeling en de functionaliteit van uw badkamer.

Heeft u kortgeleden brand- of waterschade opgelopen? U kunt ons inzetten om dit grondig en uiterst vakkundig te herstellen. Voor meer informatie neem contact op.

Wij leveren kozijnen in alle soorten en maten, van kunststof tot hardhout. Wij leveren en plaatsen onder andere isolatieglas, enkelglas en gelaagd glas.

Wij monteren duurzaam hang- en sluitwerk, voorzien van Politiekeurmerk. Van deurknoppen tot veiligheidssloten. Kies voor Rumling Bouw indien voor u veiligheid voorop staat.

Renovatie project Leiderdorp – nieuwe badkamer en slaapkamer

Project in Leiden – gemetselde opbouw 2e verdieping

RENOVATIE ‘JAREN 30 WONING – VOORSCHOTEN