Schilderswerk - Rumling Bouw uw partner

Het houtwerk van uw woning of bedrijfspand goed in de verf zorgt ervoor dat uw pand zijn waarde behoudt en een goede uitstraling heeft.

Rumling Bouw adviseert dan ook houtwerk eens per vier jaar van een nieuwe laklaag te voorzien. Indien u hout goed onderhoudt zullen bijvoorbeeld kozijnen langer mee gaan. Rumling Bouw verzorgt schilderwerk binnen en buiten en voert waar nodig reparaties uit aan uw houtwerk. Indien wij voor u een verbouwing verzorgen dan kunnen wij ook het schilderwerk voor onze rekening nemen.

Rumling Bouw adviseert u graag bij uw keuze van de kleur van de lak, en uiteraard weten wij precies welke verfsoorten geschikt zijn voor uw verfklus. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij garant staan voor professioneel schilderwerk voor jarenlang plezier van uw houtwerk.

Rumling Bouw verzorgt tevens stukwerk, dakwerk, hang- en sluitwerk en volledige verbouwingen aan particuliere woningen en bedrijfspanden waaronder het plaatsen van een dakkapel of een verbouwing van de badkamer.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in:

Laat je inspireren

Renovatie project Leiderdorp – nieuwe badkamer en slaapkamer

Project in Leiden – gemetselde opbouw 2e verdieping

RENOVATIE ‘JAREN 30 WONING – VOORSCHOTEN